MEEST VOORKOMENDE HUIDPROBLEMEN:

acne
huidonregelmatigheden
littekens
ongewenste haargroei
fibromen
oedeem
schimmelnagels
couperose
rimpels en lijntjes
pigmentvlekken

ERKEND DOOR ZORGVERZEKERAARS
De Huid- en Oedeemtherapie is erkend door zorgverzekeraars. Bepaalde behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Hoeveel er vergoed wordt kan per verzekeraar en verzekeringspakket verschillen. Raadpleeg uw polis of vraag uw verzekeraar.


 

huidtherapie
Huidtherapie is een jong paramedisch beroep. Een huidtherapeute behandeld op  doorverwijzing van een medicus patiĆ«nten met een zieke of beschadigde huid. De opleiding huidtherapie is een 4 jarige studie op HBO niveau. De Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH) is de beroepsvereniging voor huidtherapeuten. De praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie is bij deze beroepsvereniging aangesloten.

Huidtherapie is de behandeling van een huidaandoening met de bedoeling deze genezen, te verminderen of eventueel te voorkomen. Ongeacht het huidprobleem bestaat de aanpak van de huidtherapeut uit een aantal stappen waarbij u nauw wordt betrokken. U begint met een persoonlijk gesprek waarin u uw  klachten en verwachtingen naar voren brengt. Samen met de gegevens van  de verwijzende arts vormt deze informatie de basis voor het onderzoek van de huidtherapeut. De huidtherapeut maakt in nauw overleg met u een behandelplan. Daarna volgen de behandelingen. De huidtherapeut beschikt over verschillende technieken en vaardigheden, zoals:

ONZE BEHANDELINGEN:

acnetherapie
camouflagetherapie
chemische peelings
coagulatie
elektrische epilatie
littekentherapie
microdermabrasie
microneedling
oedeemtherapie
pedicure
wondverzorging

 


 

De Huid- en Oedeemtherapeut
Tamara Vermeent

Kruisbessengaard 24a
3962 JK  Wijk bij Duurstede

T 0343 575 056
E info@dehuidenoedeemtherapeut.nl

Follow us on
Facebook