Deep Oscillation
Wat is Deep Oscillation?
De Deep Oscillation behandelmethode geeft een in de diepte (Deep) doordringende resonerende trilling (Oscillation). Het elektrisch opgewekte statische veld geeft een veilige, niet huidbelastende diepe biologisch effectieve trilling in de huid, ondergelegen bindweefsel, onderhuids vet, spieren, bloed en lymfevaten. Het bijzondere van de Deep Oscillation is dat er gewerkt kan worden in combinatie met MLD door middel van beide handen of applicator.

Het therapeutisch effect van Deep Oscillation vindt plaats via de huid en het onderhuids bindweefsel en werkt door in het dieper gelegen spierweefsel. Deep Oscillation heeft dus geen huidbelastende bijwerkingen en is volkomen pijnloos. Er zijn significante resultaten bekend in oedeemreductie en pijnreductie, bij wondheling en acute trauma’s. De trilling van het statische veld is een lichaamseigen trilling waardoor deze door de cellen makkelijker geaccepteerd wordt. 

Toepassing
Effect van Deep Oscillation in combinatie met manuele lymfdrainage:

  • oedeemvermindering
  • pijnafname
  • ontstekingsremmend effect
  • bevordering van wondgenezing
  • vermindering van fibrose (=verharding)
  • vermindering van roodheid
  • slechte voedingstoestand van de weefsels
  • afvoeren van afvalstoffen (ontgifting)
  • bevordering van de kwaliteit van de huid

Effect
Het elektrisch opgewekte statische veld geeft een veilige, niet huidbelastende diepe biologisch effectieve trilling in de huid, ondergelegen bindweefsel, onderhuids vet, spieren, bloed en lymfevaten. Deep Oscillation activeert de lichaamseigen trilling en geeft in combinatie met MLD een hoogstaand verbeterde behandelkwaliteit.

 

 

MEEST VOORKOMENDE HUIDPROBLEMEN:
acne
huidonregelmatigheden
littekens
ongewenste haargroei
fibromen
oedeem
schimmelnagels
couperose
rimpels en lijntjes
pigmentvlekken

ONZE BEHANDELINGEN:
acnetherapie
camouflagetherapie
chemische peelings
coagulatie
elektrische epilatie
littekentherapie
microdermabrasie
microneedling
oedeemtherapie
pedicure
 

ERKEND DOOR ZORGVERZEKERAARS
De Huid- en Oedeemtherapie is erkend door zorgverzekeraars. Bepaalde  behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding. Hoeveel er vergoed  wordt kan per verzekeraar en verzekeringspakket verschillen. Raadpleeg  uw polis of vraag uw verzekeraar.

DE HUID- EN OEDEEMTHERAPEUT
Tamara Vermeent
Kruisbessengaard 24a
3962 JK  Wijk bij Duurstede
T 0343 575 056
E info@dehuidenoedeemtherapeut.n
l

Follow us on
iconfb